Betingelser og privatlivspolitik

April 2022

Juice er fremtidens platform til at matche kandidaters drømmejobs med virksomheders åbne stillinger. Du kan anvende  vores services på en række forskellige måder. I forbindelse med din brug af vores services  indsamler og behandler vi – som dataansvarlig – en række personoplysninger om dig.

Vi informerer dig i følgende om, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvem vi eventuelt videregiver personoplysningerne til.På Juice får du en personlig brugerprofil, som danner udgangspunkt for fremtidige jobmatches.

Du er derfor ikke anonym over for os, da vi skal kunne hjælpe dig med at bruge vores services – men du er anonym over for virksomhederne, indtil der er et gensidigt match, og du bestemmer. Data og behandling af personoplysninger er meget vigtigt for os.

Da du som bruger på Juice måske er i job, ved vi, hvor vigtigt det er at forblive anonym indtil, du kan se virksomheden på den anden side. Du kan derfor have tillid til, at vi behandler dine oplysninger på en sikker, fortrolig og for dig gennemsigtig måde.

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige er: Juice ApS
Vesterbrogade 74.3
1620 København V
Danmark
E-mail: info@morejuice.io
CVR: 42928941

Indsamlingen af oplysninger på Juice sker inden for rammerne af dansk lovgivning. 

Når du opretter en brugerprofil på Juice
Når du opretter en brugerprofil gemmer vi din e-mailadresse, navn og alder. Sidstnævnte kun til statistisk brug. Du kommer løbende til at kunne tilføje flere informationer, ligesom du kan få forslag til virksomheder og stillinger, der matcher dit drømmejob.Formålet med registreringen er, at Juice kan tilbyde dig services, der er så relevante for dig som muligt, og da din brugerprofil er udgangspunktet for alle dine tjenester hos os, er det en god idé at holde den opdateret.De rettelser/opdateringer, du tilføjer din brugerprofil (f.eks. en ny e-mailadresse), slår igennem de rette steder.

Sletning af brugerprofil
Hvis du ønsker at slette din brugerprofil, kan du til enhver tid gøre dette ved at skrive til os på info@morejuice.io.

Sådan retter du din brugerprofil
Du kan til enhver tid rette dine oplysninger ved at logge ind på Dit Overblik  ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode. Derefter opbevarer vi kun de personoplysninger, som vi måtte være forpligtet til efter gældende lovgivning.

Når du opretter dig på Juice
Når du indtaster de informationer, som Juice har brug for for at kunne matche dig med drømmejobs, bliver de registreret og opbevaret. Formålet med registreringen er, at virksomheder, der er interesseret i din profil, skal kunne kontakte dig, såfremt du giver lov.Hvis du giver en en virksomhed adgang til at se dine personlige oplysninger, vil den i så fald være selvstændig dataansvarlig for enhver behandling af dine personoplysninger, som virksomheden foretager.Hvis du ikke logger på din brugerprofil i 3  måneder, anser vi dig for værende passiv, og du kan derfor ikke blive matchet med virksomheder og drømmejobs. Dette gør vi for at sikre en god oplevelse både for dig og virksomhederne. Inden din periode for passivitet udløber, sender vi dig en påmindelse, så du kan være aktiv i virksomhedernes søgninger, såfremt du ønsker det.

Sådan retter/sletter du din erfaring og drøm
Du kan til enhver tid rette din profil ved at logge ind på Dit overblik  ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode.Hvis du ønsker at slette alle de registrerede oplysninger, skal du slette hele din brugerprofil. Derefter opbevarer vi kun de personoplysninger, som vi måtte være forpligtet til efter gældende lovgivning.

Ulovligheder i en brugerprofil
Vi forbeholder os retten til at ændre i dine indtastede oplysninger i tilfælde af, vi bliver opmærksomme på, at din profil indeholder ulovlige, ukorrekte eller stødende oplysninger. Dette vil dog ikke forekomme normalt, og vi vil meddele dig sådanne ændringer. 

Når du viser interesse for et drømmejob
Når du vælger at vise interesse for et eller flere drømmejobs ved at give en thumbs up, giver du virksomheden bag lov til at kontakte dig. Hvis du viser interesse, giver du virksomheden adgang til at dit navn samt erfaring og drøm. Virksomheden kan indledningsvis kun kontakte dig via Juice’s eget beskedsystem. 

Sådan sletter du din interesse for et drømmejob
Du kan til enhver tid slette din interesse for et drømmejob. Det gør du ved at logge ind på Dit Overblik ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode, vælge stillingen og ændre det til thumbs down. Herved forsvinder du fra virksomhedens overblik og er ikke længere tilgængelig for dem via vores platform. Det forhindrer dem dog ikke i opsøge dig af andre veje, f.eks. via LinkedIn, hvis de kan finde dig. 

Generelt om personoplysningerHvilke personoplysninger behandler Juice?
Juice indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for den/de services, du vælger at bruge. Vi indsamler følgende almindelige personoplysninger: e-mailadresse, navn samt fødselsdato.Derudover behandler vi: login-oplysninger til din brugerprofil, oplysninger om, hvilke jobs du bliver matchet op mod, erfaringsgrundlag, drømmejob, cookies, IP-adresse mv.

Særligt følsomme og fortrolige oplysninger
Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger på Juice. Den slags oplysninger har vi ikke lov til at registrere, og hvis vi bliver bekendt med at de findes, vil vi fjerne dem
.
Hvor gemmes dine oplysninger?
Når Juice er dataansvarlig for dine personoplysninger, gemmes oplysningerne i Juice’s systemer, som udbydes af Juice ApS, Vesterbrogade 74, 3 - 1620 København V, Danmark. Serverne er på Amazons systemer, som er underlagt EU’s strenge krav.Når andre virksomheder er selvstændigt dataansvarlige for dine personoplysninger, opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med den enkelte virksomheds persondatapolitik som i enhver anden ansøgningsproces. 

Videregivelse af oplysninger
Juice videregiver i visse tilfælde de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan blive videregivet til: (a) virksomheder, som benytter vores services,, eller (b) leverandører, vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner), eller (c ) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden, eller (d) hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning eller (e) i forbindelse med forskningsprojekter.Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den service, som du anmoder om, og i forbindelse med brug af vores produkter eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

Dine rettigheder
Når vi behandler dine oplysninger, har du en række rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på info@morejuice.io.Du har ret til at se (få indsigt i) de oplysninger, som vi behandler om dig.Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.Du har ret til at få slettet oplysninger om dig. Er der lovkrav som forpligter os til at bevare oplysningerne i et vist tidsrum, kan sletning først ske efter udløb af denne periode.Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset og til at modsætte dig behandlingen.Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger til en anden dataansvarlig.Har du har spørgsmål til dine rettigheder, herunder til udøvelsen af disse eller til denne privatlivspolitik, så kontakt os venligst på info@morejuice.io.Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Sletning af dine oplysninger samt slettefristerGenerelt om sletning
Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at sende en mail til info@morejuice.io. Vi behandler dine personoplysninger i vores system, så længe vi har et konkret, sagligt formål med dette, og dine oplysninger ligger i vores system, til du selv sletter dem, eller til slettefrister definerer, at oplysningerne slettes.

Statistik
Der indsamles anonymiserede data om din brug af Juice’s services. Dette sker udelukkende til statistiske formål og for at forbedre vores service. Disse anonymiserede data kan ikke henføres til dig.

Cookies
Når du besøger vores hjemmeside, kan vi og tredjeparter sætte cookies på dit terminaludstyr. Brug af cookies kan medføre behandling af dine personoplysninger. Læs mere i vores Cookie politik 

Datasikkerhed
Du kan have fuld tillid til, at vi beskytter dine personoplysninger. Vores mål er at tilbyde dig som bruger en service, der er sikker og uden risiko. Vi gør vores bedste for at bevare en høj grad af datasikkerhed.Vi anvender forskellige metoder, såsom kryptering (SSL), firewalls, software som registrerer illegal indtrængen i systemet samt manuelle sikkerhedsprocedurer, der medvirker til at beskytte dine personlige oplysningers nøjagtighed og sikkerhed samt til at forhindre ikke-autoriseret adgang eller forkert brug af tredjepart.

Ansvarsfraskrivelse
Vi forbeholder os ret til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.

Kontakt og hjælp
Har du spørgsmål til vores tjenester eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på info@morejuice.io.